Close

Cu avocatnet.ro premium te asiguri că rămâi mereu la curent cu toate noutăţile şi modificările legislative care îţi pot afecta bunul mers al afacerii tale

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
  • Impozit pe profit 2018: Plafonul de deductibilitate la cheltuielile cu dobânda va fi majorat la trei milioane de euro. 
  • De la 1 ianuarie 2018, plafonul până la care o companie va putea aplica impozitarea pe veniturile microîntreprinderilor va fi dublat.
  • Modificări la legislația penală
  • De la 1 ianuarie, sistemul split TVA va fi aplicat de firmele care înregistrează datorii la plata TVA și cele în insolvență
  • Venituri dividende 2018: Impozitul se păstrează, dar CASS se majorează și se achită de mai multe persoane
  •  În anumite situații, Fiscul poate cere o garanție în bani pentru obținerea codului de TVA
  • Modificări la Legea șomajului. Modificări importante pentru sistemul concediilor și indemnizații medicale
  • Închisoare pentru neplata CAS&CASS

Printre modificările anunțate până acum:

     Vrei să fii și tu la curent? 

Să înțelegi din timp ce e nou ca să te poți adapta rapid la noua realitate legislativă, fără să riști amenzi pentru neconformare sau pierderi financiare cauzate de implementarea pripită a noutăților?

Află la timp ce reguli trebuie să respecte firma ta în 2018, ca să eviți amenzile

Informații utile la birou

Îți trimitem, zilnic, un e-mail care sintetizează toate informațiile esențiale pentru domeniul tău de interes.Te poți abona la unul, două sau mai multe domenii, in funcție de nevoile tale:

Fiecare esențial cuprinde un concentrat de informatii care vizează, în mod direct departamentul tău de activitate:

Alte informații asupra actualității

Financiar-Contabil

Legislația relevantă în profesia ta

Termene limita importante pentru activitatea ta

Resurse umane

Juridic-Administrativ

Te anunțam încă de când se discută noi reglementări, ca tu să afli din timp ce reguli urmează să apară și cum trebuie să le aplici, astfel încât să nu riști amenzi

Management

Flux "Decizii Esențiale"

Premium Live

Analizăm, pentru fiecare departament în parte, toate noutățile zilei. Le sintetizăm în timp real sub formă de carduri cu informație esențială, ușor de parcurs. 


Afli, astfel, tot ce e important pentru tine și activitatea ta de la birou fix atunci când se întâmplă. Ca să poți lua cele mai potrivite decizii, exact când e nevoie de ele.


Cum te ajută Premium Live:

În 5 minute poți scana toata informațiile zilei din aria ta de interes, ca să te asiguri că nu pierzi din vedere nimic important;

Zilnic vei regăsi aici toate noutățile importante, de reținut pe domeniul tău de activitate, ca să te poți informa rapid despre tot ce te afectează;

Alegi singur ce subiecte vrei să aprofundezi și când: în fiecare card găsești trimiteri către resurse suplimentare de informare pe care le poți consulta oricând îți permite timpul.

Vei avea acces la suplimente informative și articole exclusive - primești sfaturi, practici, recomandări despre schimbările legislative, pe care nu le găsești în altă parte.

Brief: Split TVA

Focus

Zilnic, primești și o sinteză generală, cu cele mai importante evenimente ale zilei, dar și cele care urmează să se întâmple.

Acces la articole și ghiduri exclusive, în secţiunea Premium, disponibile doar abonaţilor. .

Sinteză legislativă

Suplimente Informative

Target

Primești lunea un calendar săptămânal al termenelor importante (fiscale, juridice, de plată etc.).

O colecție de sinteze informative care tratează în detaliu toate aspectele importante legate de aplicarea Split TVA

Articole exclusive

Agenda fiscala

La începutul fiecarei luni, vei primi, pe email o agendă fiscală pentru luna în curs (impozit pe profit, microîntreprinderi etc)

Săptămanal, vei primi o sinteza ce include actele normative publicate în Monitorul Oficial

Carmen Ivan - CEO Prisum (Himalaya România)


doar 60 de lei + TVA / luna

Vrei să facem noi legislația previzibilă și pentru tine?

O facem deja pentru milioane de oameni

Kaufland, Bricostore, Ambasada Olandei, MiniPrix, Otter, Farmec, Kandia, Fuchs Condimente, La Fântâna, Sensiblu – A&D Pharma, Medicover, Asseco, OTP Bank, Unicredit,  Federația Română de Scrimă, Fabrica de Arme Cugir, Compania de Navigație Română – Navrom, Rombat,

Alexandra Popescu - CEO Oxette Romania


Serviciul avocatnet.ro premium ne-a ajutat să construim fără să ne fie frică de amenzi ori vizitele autorităților. Știm mereu ce avem de făcut, cum să implementăm noile modificări ale legilor.

avocatnet.ro este pentru mine cea mai importantă sursă de informații actuale și corecte despre economie și legislație, dar este mai mult decât un site, este o comunitate de business și de profesioniști în afaceri.

Marius Ghenea - Director de Investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners

Folosim avocatnet.ro premium în cadrul companiei de peste un an. E genul de produs care ne ajută să evităm plata unor amenzi ori alte consecințe nedorite ale schimbării aproape zilnice a legislației.

Copyright © All right reserved avocatnet.ro 2017