Close

Cu avocatnet.ro premium te asiguri că rămâi mereu la curent cu toate noutăţile şi modificările legislative care îţi pot afecta bunul mers al afacerii tale

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
  • Termenul-limită pentru depunerea declarației 600 ar urma să fie amânat de la 31 ianuarie la 1 martie 2018
  • Mai multe declarații fiscale trebuie depuse numai online
  • Guvernul vrea să reintroducă obligația firmelor private de a ține datoriile mai vechi de 30 de zile
  • S-a dublat plafonul de încadrare a firmelor la regimul de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor.
  • Venituri dividende 2018: Impozitul este același, dar CASS a crescut și este datorată de mai multe persoane
  • Modificările legale din domeniul muncii de care trebuie să țină cont firma ta la început de 2018.
  • Contribuțiile sociale obligatorii au fost reorganizate și reîmpărțite între salariat și angajator. Plata majorată la CAS și CASS pentru salariații part time

Printre modificările anunțate până acum:

Vrei să fii și tu la curent? Să înțelegi din timp ce e nou ca să te poți adapta rapid la noua realitate legislativă, fără să riști amenzi pentru neconformare sau pierderi financiare cauzate de implementarea pripită a noutăților?

Urmează un an complicat pe plan legislativ. Află la timp ce reguli trebuie să respecte firma ta în 2018, ca să eviți amenzile

Te anunțam încă de când se discută noi reglementări, ca tu să afli din timp ce reguli urmează să apară și cum trebuie să le aplici, astfel încât să nu riști amenzi. Iată ce îți ofer:

Analizăm și sintetizăm în timp real toate noutățile zilei, pe domenii de activitate. Informațiile sunt prezentate sub formă de carduri ușor de parcurs ca fiecare abonat să afle rapid tot ce este nou în domeniul lui

diponibil doar în site

disponibil pe e-mail

Suplimente informative și articole exclusive - primești sfaturi, practici, recomandări despre schimbările legislative, pe care nu le găsești în altă parte.

Fiecare abonat, în funcție de rolul său din companie, primește o sinteză numai cu noutățile relevante, contextualizate și analizate specific  pentru activitatea sa

disponibil pe site si e-mail

Fiecare esențial cuprinde un concentrat de informatii care vizează, în mod direct departamentul tău de activitate:

Termene limita importante pentru activitatea ta

Îți trimitem, zilnic, un e-mail care sintetizează toate informațiile esențiale pentru domeniul tău de interes.Te poți abona la unul, două sau mai multe domenii, in funcție de nevoile tale:

Financiar-Contabil

Resurse umane

Informații utile la birou

Alte informații asupra actualității

Juridic-Administrativ

Management

Flux "Decizii Esențiale"

Legislația relevantă în profesia ta

Premium Live

Analizăm, pentru fiecare departament în parte, toate noutățile zilei. Le sintetizăm în timp real sub formă de carduri cu informație esențială, ușor de parcurs. 


Afli, astfel, tot ce e important pentru tine și activitatea ta de la birou fix atunci când se întâmplă. Ca să poți lua cele mai potrivite decizii, exact când e nevoie de ele.


Cum te ajută Premium Live:

În 5 minute poți scana toata informațiile zilei din aria ta de interes, ca să te asiguri că nu pierzi din vedere nimic important;

Zilnic vei regăsi aici toate noutățile importante, de reținut pe domeniul tău de activitate, ca să te poți informa rapid despre tot ce te afectează;

Alegi singur ce subiecte vrei să aprofundezi și când: în fiecare card găsești trimiteri către resurse suplimentare de informare pe care le poți consulta oricând îți permite timpul.

Vei avea acces la suplimente informative și articole exclusive - primești sfaturi, practici, recomandări despre schimbările legislative, pe care nu le găsești în altă parte.

Brief: Split TVA

Focus

Zilnic, primești și o sinteză generală, cu cele mai importante evenimente ale zilei, dar și cele care urmează să se întâmple.

Acces la articole și ghiduri exclusive, în secţiunea Premium, disponibile doar abonaţilor. .

Sinteză legislativă

Suplimente Informative

Target

Primești lunea un calendar săptămânal al termenelor importante (fiscale, juridice, de plată etc.).

O colecție de sinteze informative care tratează în detaliu toate aspectele importante legate de aplicarea Split TVA

Articole exclusive

Agenda fiscala

La începutul fiecarei luni, vei primi, pe email o agendă fiscală pentru luna în curs (impozit pe profit, microîntreprinderi etc)

Săptămanal, vei primi o sinteza ce include actele normative publicate în Monitorul Oficial

Carmen Ivan - CEO Prisum (Himalaya România)


Doar 60 de lei + TVA/ luna, mult mai puțin decât orice amenda pe care poți să o primești pentru necoformare sau pierderi financiare cauzate de implementarea pripita a noutăților.

Vrei să facem noi legislația previzibilă și pentru tine?

O facem deja pentru milioane de oameni

Kaufland, Ambasada Regatului Tarilor de jos, MiniPrix, Otter, Farmec, Nexia CRG, Fuchs Condimente, La Fântâna, Sensiblu – A&D Pharma, Asseco, OTP Bank, Unicredit, Compania de Navigație Română – Navrom, Rombat, Teatru Bulandra, Camera de comert si industrie a judetului Hunedoara, Novalis Grup,  Pandora Story Style, Danone, Anchor Grup, Vel Pitar, Rosal Grup,  Synevo Central Lab Clinical Trials Romania, Ubisoft, Baumit Romania, Ikea Romania etc

Alexandra Popescu - CEO Oxette Romania


Serviciul avocatnet.ro premium ne-a ajutat să construim fără să ne fie frică de amenzi ori vizitele autorităților. Știm mereu ce avem de făcut, cum să implementăm noile modificări ale legilor.

avocatnet.ro este pentru mine cea mai importantă sursă de informații actuale și corecte despre economie și legislație, dar este mai mult decât un site, este o comunitate de business și de profesioniști în afaceri.

Marius Ghenea - Director de Investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners

Folosim avocatnet.ro premium în cadrul companiei de peste un an. E genul de produs care ne ajută să evităm plata unor amenzi ori alte consecințe nedorite ale schimbării aproape zilnice a legislației.

Copyright © All right reserved avocatnet.ro 2018