Close

Partener principal:

Acum explicăm și legislația italiana :)

Regulile privind contractele de munca, legislatia privind imigratia, taxe si impozite, alte drepturi si  obligatii importante.

Italia. AvocatNet.ro

AvocatNet.ro merge in Italia pentru a explica legislatia.

"Citeam AvocatNet.ro zilnic petnru informatii despre legislatia din Romania. Acum, ca vorbeste si despre legislatia italiana, imi este si mai util"

Alina Andreescu, romanca stabilita in Italia. 


Pentru ca ne pasa de romani, pentru ca vrem sa-i ajutam acolo unde sunt, am hotarat ca AvocatNet.ro sa mearga si el acolo unde s-au stabilit deja comunitatile romanesti. Italia e primul pas.

Informatii corecte de la o sursa de incredere: AvocatNet.ro + EY

Stirile, analizele si informatiile AvocatNet.ro Italia iti ofera, in limba romana, acces la acele date pe care pana acum trebuia sa le culegi cu mult efort. Acum sunt aici, pe internet, in siteul pe care milioane de romani il apreciaza.

"Stiu ce drepturi am ca salariat in Italia. Stiu ce sa declar si ce am de plata" - Alexandru Ion, student, Italia

AvocatNet.ro e accesat, lunar, de 250.000 de romani din strainatate

Adunam informatii din ce in ce mai multe, de la o comunitate din ce in ce mai mare. In curand, cu ajutorul romanilor care sustin acest proiect, vom putea acoperi cu informatie comunitatile romanesti din tot mai multe tari.

Cand am citit despre initiativa AvocatNet.ro, m-am gandit ca ei fac mai mult decat Guvernul. Sunt impresionat  - Andrei Iantiuc, lucrator sezonier, Italia

Salut, comunitate romaneasca! AvocatNet.ro iti e alaturi:

Initial, am constatat faptul ca versiunea din Romania e accesata, lunar, de zeci si sute de mii de romani stabiliti in strainatate. Asa ca am decis ca, in urmatorii ani, sa lansam versiuni care sa explice legislatia statelor respective. Pentru ca romanii sa beneficieze de sfaturi utile. Asa cum se intampla acasa.

Spania

Franta

Romania

Italia

AvocatNet.ro e ziarul meu zilnic

O sura de incredere pentru milioane de romani

Andreea Ciobanu

Daca nu reusesti sa tii pasul cu legislatia, iar un om obisnuit e greu sa reuseasca asta, atunci n-ai nicio sansa in ziua de astazi. Citesc AvocatNet.ro de ceva vreme si am ajuns sa fiu dependenta de modul in care explica legislatia pe intelesul tuturor. Chiar ma bucur ca explica si legislatia de aici, din Italia.

Antreprenor roman, Italia

Vrei stiri si analize despre legislatia italiana?