Gratuit 12 luni

avocatnet.ro premium pentru membrii OAR

Completează formularul de mai jos și ai acces gratuit, timp de 12 luni, la avocatnet.ro premium

Informații utile pentru afaceri sănătoase oferite de Ordinul Arhitecților din România și avocatnet.ro. Membrii OAR vor primi acces gratuit, timp de 12 luni, pentru până la 5 utilizatori per membru,  la următoarele facilități ale serviciului avocatnet.ro premium:

Toate articolele avocatnet.ro - articole care explică legislația aplicabilă salariaților, companiilor și profesioniștilor;

Newslettere care conțin informații analizate specific pentru domeniile: Financiar & Contabil, HR, Management și Juridic;

Focus - sinteză zilnică, pe email - un rezumat care conține cele mai importante nouțăți și modificari legislative.

Campania este valabilă pentru înscrierile realizate până la 31 Decembrie 2023. Pentru membrii OAR care au deja un serviciu avocatnet.ro premium activ, oferta se aplică pentru până la alți 5 utilizatori suplimentari față de cei existenți, dupa completarea formularului de contact.

Termeni și contiții abonament

Pentru mai multe detalii legate de felul în care îți sunt prelucrate datele personale de către avocatnet.ro, acceseză acest link.  

Ce primesc în cele 12 luni de acces?

Acces nelimitat la toate articolele avocatnet.ro

În cadrul abonamentului premium, aveți acces exclusiv la peste 3500 de articole despre nouțăți cu impact semnificativ în compania sau viața profesională (taxe, fiscalitate, resurse umane, salarizare, finanțări, HR, PFA, magistratură, mediul juridic, GDPR etc.)

Fiecare articol poate fi salvat în lista dvs. din contul avocatnet.ro și poate fi citit ori de câte ori doriți.

Acces la newslettere specializate pe departamente

Zilnic, redacția noastră îți trimite, pe email, un newsletter care sintetizează toate informațiile esențiale pentru domeniul tău de interes: Fiscal & Contabil, Resurse Umane, Juridic și Management.


De asemenea, în contul de membru avocatnet.ro, aveți acces la istoricul newsletterelor la care sunteți abonat și le puteți recitii oricând.

Acces la Focus - sinteză zilnică, pe email

Primești zilnic, pe email un rezumat care conține cele mai importante nouțăți și modificari legislative care îți pot afecta afacerea sau viața profesională. Te informezi în doar 5-10 minute. 

De ce să alegi avocatnet.ro premium? 

Ne informăm doar din surse oficiale

Nu scriem pe baza unor zvonuri sau a unor surse obscure. Toată informația noastră are trasabilitate și poate fi verificată pe site-urile oficiale ale administrației publice, în Monitorul Oficial și în orice alte surse de încredere, acestea fiind de fiecare dată menționate în materialele publicate.

Abordăm subiecte și tematici care nu pot fi găsite în altă parte

Modul în care ne pliem pe actualitate este singular în România. Noi oferim oamenilor lucruri pragmatice, informații prețioase, cu care pot opera în haosul care s-a generalizat cu atât mai mult în situația epidemiei. Suntem conectați la situația de zi cu zi, pe care o trecem prin filtrul nostru specific, astfel încât să putem prezenta informație de afaceri, cu aplicabilitate imediată - informații despre relațiile de muncă, contracte, fiscalitate, documente utile pentru diferite proceduri, concepte legale cu care își pot instrumenta mai bine operațiunile etc. - chestiuni absolut necesare în business-ul operațional, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă de incertitudine.

Fiecare informație este verificată și explicată într-un mod ușor de priceput pentru oricine

Redactorii noștri verifică informațiile despre care scriu din mai multe surse, se documentează suplimentar pe subiectul respectiv, tratează fiecare subiect din mai multe perspective și oferă mereu și informație de context, pentru a facilita înțelegerea unui subiect în ansamblu. Fiecare articol este tratat de un redactor apoi verificat de un coordonator cu experiență de cel puțin 5 ani în analiza și interpretarea legislației.

Informația este tratată corect și echilibrat. Nu sacrificăm faptele de dragul titlurilor bombastice

Operăm actualitatea cu sângele rece al unui chirurg. Luăm informațiile disponibile și ne uităm la ele astfel încât să vedem dacă și cum pot fi folosite într-un mod corect. Ne uităm la realitate astfel încât să ne dăm seama de ce clarificări au oamenii nevoie, despre ce putem scrie ca să le fim realmente de folos. Nu scriem ca să panicăm sau ca să stârnim isterii, astfel încât să generăm trafic, scriem doar ca să informăm.  Pentru că noi vindem strict conținut, nu oamenii care îl citesc.

Valoarea noastră supremă este informarea cititorului

Scriem despre ce vrem noi, neavând patroni care să ne dicteze subiecte - selectăm singuri din actualitate tematicile pe care le abordăm în articole. Nefiind dependenți de publicitate, nu avem nevoie să facem trafic mare, cu orice preț, deci nu sacrificăm subiectele pentru a câștiga click-uri, astfel încât să putem raporta cifre mari de audiență (care să se traducă ulterior în mai mulți bani din publicitate). Atunci când scriem un subiect, avem un singur criteriu în minte: cititorul. Puține institutii media din România beneficiază de această libertate, noi o avem dintotdeauna și o respectăm, înțelegând și responsabilitatea care vine odată cu asta. 

S-au abonat, deja, la avocatnet.ro premium:

Deutsche Bahn Cargo România, Frarom International; Nestle România; Dienergy România; Ubisoft; Rombat; Anchor Grup; Nepi Investment Management SRL; RODBUN GRUP; Fuchs Condimente; Sensiblu; Polisano; Synevo Central Lab Clinical Trials Romania; Vitacare; Biofarm Myosotis;


Asociatia Municipiilor din România; Camera de comert si industrie a judetului Hunedoara; Sindicatul ROMAERO, Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti; Compania de Navigație Română – Navrom;


Hornbach Centrala; Zara Bucuresti; Altex România; Kaufland; MiniPrix; Otter; Farmec; Pandora Prod; Sephora Cosmetics Romania; Siemens Convergence Creators; Baumit Romania; Ikea Romania; Danone; Vel Pitar;

OTP Bank; Unicredit Leasing Corporation IFN; Allianz - Tiriac Asigurari SA; Adecco; Darian DRS etc.

și mulți alții....

Copyright © All right reserved avocatnet.ro 2023 - 2024

Inteligo Media SA - RO31639358

Str. Dr Iacob Felix 70, Sector 1, Bucuresti