days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Fii la curent cu noutățile de impact pentru compania & activitatea ta profesională! 

Înscrie-te astăzi la serviciul avocatnet.ro premium și ai până la 70% reducere la pachetul Premium!

Oferta este valabilă astăzi, 27.11.2020, pentru primul abonament*

*1 utilizator / primele 12 luni

1250 290 Lei + TVA

Facilități la care ai acces prin serviciul avocatnet.ro premium

Acces la toate articolele, cu actualizare zilnică, peste 300 de articole noi + articolele din arhiva avocatnet.ro, peste 80.000 de articole despre taxe, contabil & fiscal, HR, juridic, PFA etc.

Premium Starter

Ai acces lunar la webinariile avocatnet.ro realizate împreună cu specialiști din domeniile fiscal, HR, juridic, etc. Intri în direct cu lectorii și poți adresa întrebări.

Redacția noastră îți trimite zilnic, pe email, un rezumat care conține analize, sinteze și informații utile. 

Ghiduri pe care le poți descărca direct din email. Acestea conțin sfaturi, recomandări și practici utile oricărei persoane: Ghid de SSM pentru angajatori; Detașarea și problemele sale juridice etc.

Biblioteca avocatnet.ro, pe email

Împreună cu specialiști de top în domeniile lor de activitate, cartografiem timp de 8 zile cele mai importante coordonate legislative în 2021 care guvernează orice companie:

  • 26 - 29 ianuarie: Fiscalitate & taxare 2021, ce se schimbă și trebuie explicat mai bine la început de an
  • 2 - 3 februarie: HR și salarizare 2021;
  • 4 - 5 februarie: Obligații și oportunități importante, la începutul anului 2021.

Conferințe practice avocatnet.ro, ianuarie - februarie 2021

1950 590 Lei + TVA

12 luni  / 1 utilizator

*5 utilizatori / primele 12 luni

Premium Multicont

Ai acces la toate înregistrările webinariilor și pot fi accesate ori de câte ori dorești pe durata abonamentului. Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.

Înregistrări webinarii

Toate articolele avocatnet.ro

Focus - sinteză zilnică, pe email

Webinariile Premium - Live

10 din 50

12 luni / 5 utilizatori

Avocatnet.ro premium este folosit în prezent de mii de companii care vor sa fie la curent cu impactul legislației asupra afacerii lor. Rezervă astăzi un abonament →

Intră în comunitatea avocatnet.ro premium

În secțiune Media regăsești articole & transcrierile webinarilor. Ai acces la zeci de ore de explicații legislative, oferite de specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR. 

Target - agenda săptâmânii

În fiecare zi de luni primești pe e-mail cele mai importante evenimente anunțate ale săptămânii.

Acces primul an

20 din 50

Acces primul an

750 Lei + TVA / participant

De ce să alegi avocatnet.ro premium? 

Redactorii noștri verifică informațiile despre care scriu din mai multe surse, se documentează suplimentar pe subiectul respectiv, tratează fiecare subiect din mai multe perspective și oferă mereu și informație de context, pentru a facilita înțelegerea unui subiect în ansamblu. Fiecare articol este tratat de un redactor apoi verificat de un coordonator cu experiență de cel puțin 5 ani în analiza și interpretarea legislației.


Fiecare informație este verificată și explicată într-un mod ușor de priceput pentru oricine

Nu scriem pe baza unor zvonuri sau a unor surse obscure. Toată informația noastră are trasabilitate și poate fi verificată pe site-urile oficiale ale administrației publice, în Monitorul Oficial și în orice alte surse de încredere, acestea fiind de fiecare dată menționate în materialele publicate.

Ne informăm doar din surse oficiale

Modul în care ne pliem pe actualitate este singular în România. Noi oferim oamenilor lucruri pragmatice, informații prețioase, cu care pot opera în haosul care s-a generalizat cu atât mai mult în situația epidemiei. Suntem conectați la situația de zi cu zi, pe care o trecem prin filtrul nostru specific, astfel încât să putem prezenta informație de afaceri, cu aplicabilitate imediată - informații despre relațiile de muncă, contracte, fiscalitate, documente utile pentru diferite proceduri, concepte legale cu care își pot instrumenta mai bine operațiunile etc. - chestiuni absolut necesare în business-ul operațional, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă de incertitudine.

Abordăm subiecte și tematici care nu pot fi găsite în altă parte

Operăm actualitatea cu sângele rece al unui chirurg. Luăm informațiile disponibile și ne uităm la ele astfel încât să vedem dacă și cum pot fi folosite într-un mod corect. Ne uităm la realitate astfel încât să ne dăm seama de ce clarificări au oamenii nevoie, despre ce putem scrie ca să le fim realmente de folos. Nu scriem ca să panicăm sau ca să stârnim isterii, astfel încât să generăm trafic, scriem doar ca să informăm.  Pentru că noi vindem strict conținut, nu oamenii care îl citesc.

Informația este tratată corect și echilibrat. Nu sacrificăm faptele de dragul titlurilor bombastice

Scriem despre ce vrem noi, neavând patroni care să ne dicteze subiecte - selectăm singuri din actualitate tematicile pe care le abordăm în articole. Nefiind dependenți de publicitate, nu avem nevoie să facem trafic mare, cu orice preț, deci nu sacrificăm subiectele pentru a câștiga click-uri, astfel încât să putem raporta cifre mari de audiență (care să se traducă ulterior în mai mulți bani din publicitate). Atunci când scriem un subiect, avem un singur criteriu în minte: cititorul. Puține institutii media din România beneficiază de această libertate, noi o avem dintotdeauna și o respectăm, înțelegând și responsabilitatea care vine odată cu asta. 


Valoarea noastră supremă este informarea cititorului

Copyright © All right reserved avocatnet.ro  2020

Deutsche Bahn Cargo România, Frarom International; Nestle România; Dienergy România; Ubisoft; Rombat;  Anchor Grup; Nepi Investment Management SRL; RODBUN GRUP; Fuchs Condimente; Sensiblu; Polisano; Synevo Central Lab Clinical Trials Romania; Vitacare; Biofarm Myosotis;


Asociatia Municipiilor din România; Camera de comert si industrie a judetului Hunedoara; Sindicatul ROMAERO, Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti; Compania de Navigație Română – Navrom; 


Hornbach Centrala; Zara Bucuresti; Altex România; Kaufland; MiniPrix; Otter; Farmec; Pandora Prod; Sephora Cosmetics Romania; Siemens Convergence Creators; Baumit Romania; Ikea Romania; Danone; Vel Pitar;

OTP Bank; Unicredit Leasing Corporation IFN;  Allianz - Tiriac Asigurari SA; Adecco; Darian DRS etc.

Dacă există ceva care te împiedică să te abonezi sau vrei detalii despre abonamentele pentru companii, ne poți contacta la office@avocatnet.ro.

și mulți alții....

S-au abonat, deja, la avocatnet.ro premium: