Explicăm. Alertăm pe email. Lămurim probleme fiscale, juridice și de afaceri  

Serviciul avocatnet.ro premium te informează zilnic, în timp real, pe email sau direct în platformă, ori de câte ori se modifică legi importante pentru tine și afacerea ta.  Dezbatem în direct subiecte importante, îți dăm sfaturi de la specialiști și autorități.

Înscrie-te până la 15 Iunie și ai acces nelimitat la articole și webinarii LIVE cu specialiști de top.  

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Cel mai ales de profesioniști

Premium Starter Plus

Premium Starter 12 luni

Premium Starter 6 luni

Toate articolele avocatnet.ro

Toate articolele avocatnet.ro

Toate articolele avocatnet.ro

Newsletter specializat pentru: HR,

Fiscal, Juridic și Management.

Focus - sinteză zilei, pe email

Focus - sinteză zilei, pe email

Webinarii Premium LIVE 

Webinarii Premium LIVE 

Focus - sinteză zilei, pe email

Transcrieri & articole webinarii

Webinarii Premium LIVE 

Transcrieri & articole webinarii

350 290 lei + TVA

600 390 lei + TVA 

Înregistrări Video webinarii 

1 utilizator / primele 6 luni 

1 utilizator / primele 12 luni 

750 490 lei + TVA

1 utilizator / primele 12 luni 

Acces nelimitat la articole și webinarii

Lunar ai acces nelimitat la articolele

Toate articolele avocatnet.ro, cu actualizare zilnică, peste 300 de articole noi + articolele din arhiva avocatnet.ro, peste 80.000 de articole despre taxe, fiscalitate, resurse umane, salarizare, finanțări, HR, PFA, magistratură, mediul juridic, GDPR etc.

Webinarii Premium

Webinarii LIVE realizate împreuna cu speciaști de top pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR. Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.

Acces la newslettere specializate pe departamente

Îți trimitem zilnic, pe email, un newsletter care sintetizează toate informațiile esențiale pentru domeniul tău de interes

Esențial Premium: HR

Sinteza cuprinde știri, drepturi și obligații impuse de lege pentru angajator și salariații, webinarii și alte informații asuprea actualității pentru departamentul de HR.

Esențial Premium: FISCAL

Sinteza cuprinde obligații de plată și declarative, modificări legislative care țin de taxe, impozite, controale, webinarii și alte informații utile pentru departamentul financiar - contabil.

Esențial Premium: MANAGER

Esențialul cuprinde obligații legale și modificări legislative care afectează afacerea, webinarii despre finanțări, informații utile și practice din viața de business.

Esențial Premium: JURIDIC

Esențialul cuprinde modificări legislative, probleme cu dreptul în toate formele sale, probleme juridice de afaceri și proceduri noi în relația cu statul.

S-au abonat, deja, la avocatnet.ro premium:

Deutsche Bahn Cargo România, Frarom International; Nestle România; Dienergy România; Ubisoft; Rombat;  Anchor Grup; Nepi Investment Management SRL; RODBUN GRUP; Fuchs Condimente; Sensiblu; Polisano; Synevo Central Lab Clinical Trials Romania; Vitacare; Biofarm Myosotis;


Asociatia Municipiilor din România; Camera de comert si industrie a judetului Hunedoara; Sindicatul ROMAERO, Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti; Compania de Navigație Română – Navrom; 


Hornbach Centrala; Zara Bucuresti; Altex România; Kaufland; MiniPrix; Otter; Farmec; Pandora Prod; Sephora Cosmetics Romania; Siemens Convergence Creators; Baumit Romania; Ikea Romania; Danone; Vel Pitar;

OTP Bank; Unicredit Leasing Corporation IFN;  Allianz - Tiriac Asigurari SA; Adecco; Darian DRS etc.

și mulți alții....

Dacă există ceva care te împiedică să te abonezi sau vrei detalii despre abonamentele pentru companii, ne poți contacta la office@avocatnet.ro.

Copyright © All right reserved avocatnet.ro 2023