Fii la curent cu modificările care îți afectează afacerea și activitatea profesională

 De 18 ani alături de tine, explicând noutățile juridice și fiscale

Avocatnet.ro premium te informează. Ultimele zile în care mai poți rezerva un abonament premium cu doar:

20 lei + TVA

Ai acces la:

 • Toate articolele avocatnet.ro;
 • Focus - Email informare zilnic;
 • Bonus: Webinariile premium

 Testează o lună

* pentru prima lună

75 lei + TVA

250 lei + TVA 

Ai acces la:

 • Toate articolele avocatnet.ro;
 • Focus - Email informare zilnic;
 • Webinarii avocatnet.ro premium;
 • Biblioteca avocatnet.ro pe email.

Testează 12 luni 

* primele 12 luni de abonament

450 lei + TVA

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

450 lei + TVA

Ai acces la:

 • Toate articolele avocatnet.ro;
 • Sinteză specializată pe domeniu profesional (HR. Fiscal, Juridic etc.);
 • Webinariile și suplimente informative
 • Biblioteca avocatnet.ro pe email.
 • Acces pentru 1 utilizator bonus

 Acces complet 12 luni

* primele 12 luni de abonament

600 lei + TVA

Membrii avocatnet.ro premium pot avea acces la:

Webinariile avocatnet.ro premium

Acces la o serie de webinarii avocatnet.ro realizate împreună cu specialiști din domeniul fiscal, HR etc. Intri în direct cu lectorii și poți adresa întrebări. Înregistrările acestor evenimente le vei regăsi în contul tău premium și pot fi accesate ulterior, ori de câte ori dorești.

Acces la toate articolele, cu actualizare zilnică, peste 250 de articole noi + toate articolele din arhiva avocatnet.ro, peste 80.000 articole despre taxe și impozite, contabil & fiscal, resurse umane, salarizare, finanțări, pfa, aspecte și mediul juridic, GDPR etc.

Toate articolele avocatnet.ro

Primești zilnic, pe email un rezumat care conține analize, sinteze și informații utile. Te informezi în doar 5-10 minute. 

Focus, sinteza prin care poți cuprinde întreaga zi în doar câteva cuvinte

Biblioteca avocatnet.ro, pe email

Ghiduri pe care le poți descărca direct din email. Acestea conțin sfaturi, recomandări și practici utile oricărei persoane: Ghid de SSM pentru angajatori; Delegarea și problemele sale juridice; Detașarea și problemele sale juridice; Cercetarea disciplinară – ghid util pentru angajați și angajatori etc. Ghidul executărilor silite pentru companii și persone fizice;

Suplimentele informative avocatnet.ro, pe email

Ai acces la o serie de materiale care cuprind noutăți, sfaturi, recomandări și practici despre schimbările legislative care te pot afecta: Sinteză legislativă, Agendă fiscală lunară, Target - agendă săptămânală etc.

Zilnic, redacția noastră îți trimite, pe email, un rezumat care conține informații analizate specific pentru domeniul tău de activitate: Financiar & Contabil, Resurse Umane, Management și Juridic.

Sinteză specializată pe domeniu profesional

De ce avocatnet.ro premium? 

Redactorii noștri verifică informațiile despre care scriu din mai multe surse, se documentează suplimentar pe subiectul respectiv, tratează fiecare subiect din mai multe perspective și oferă mereu și informație de context, pentru a facilita înțelegerea unui subiect în ansamblu. Fiecare articol este tratat de un redactor apoi verificat de un coordonator cu experiență de cel puțin 5 ani în analiza și interpretarea legislației.


Fiecare informație este verificată și explicată într-un mod ușor de priceput pentru oricine

Nu scriem pe baza unor zvonuri sau a unor surse obscure. Toată informația noastră are trasabilitate și poate fi verificată pe site-urile oficiale ale administrației publice, în Monitorul Oficial și în orice alte surse de încredere, acestea fiind de fiecare dată menționate în materialele publicate.

Ne informăm doar din surse oficiale

Modul în care ne pliem pe actualitate este singular în România. Noi oferim oamenilor lucruri pragmatice, informații prețioase, cu care pot opera în haosul care s-a generalizat cu atât mai mult în situația epidemiei. Suntem conectați la situația de zi cu zi, pe care o trecem prin filtrul nostru specific, astfel încât să putem prezenta informație de afaceri, cu aplicabilitate imediată - informații despre relațiile de muncă, contracte, fiscalitate, documente utile pentru diferite proceduri, concepte legale cu care își pot instrumenta mai bine operațiunile etc. - chestiuni absolut necesare în business-ul operațional, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă de incertitudine.

Abordăm subiecte și tematici care nu pot fi găsite în altă parte

Operăm actualitatea cu sângele rece al unui chirurg. Luăm informațiile disponibile și ne uităm la ele astfel încât să vedem dacă și cum pot fi folosite într-un mod corect. Ne uităm la realitate astfel încât să ne dăm seama de ce clarificări au oamenii nevoie, despre ce putem scrie ca să le fim realmente de folos. Nu scriem ca să panicăm sau ca să stârnim isterii, astfel încât să generăm trafic, scriem doar ca să informăm.  Pentru că noi vindem strict conținut, nu oamenii care îl citesc.

Informatia este tratată corect și echilibrat. Nu sacrificăm faptele de dragul titlurilor bombastice

Scriem despre ce vrem noi, neavând patroni care să ne dicteze subiecte - selectăm singuri din actualitate tematicile pe care le abordăm în articole. Nefiind dependenți de publicitate, nu avem nevoie să facem trafic mare, cu orice preț, deci nu sacrificăm subiectele pentru a câștiga click-uri, astfel încât să putem raporta cifre mari de audiență (care să se traducă ulterior în mai mulți bani din publicitate). Atunci când scriem un subiect, avem un singur criteriu în minte: cititorul. Puține institutii media din România beneficiază de această libertate, noi o avem dintotdeauna și o respectăm, înțelegând și responsabilitatea care vine odată cu asta. 


Valoarea noastră supremă este informarea cititorului

Copyright © All right reserved avocatnet.ro  2020

Deutsche Bahn Cargo România, Frarom International; Nestle România; Dienergy România; Ubisoft; Rombat;  Anchor Grup; Nepi Investment Management SRL; RODBUN GRUP; Fuchs Condimente; Sensiblu; Polisano; Synevo Central Lab Clinical Trials Romania; Vitacare; Biofarm Myosotis;


Asociatia Municipiilor din România; Camera de comert si industrie a judetului Hunedoara; Sindicatul ROMAERO, Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti; Compania de Navigație Română – Navrom; 


Hornbach Centrala; Zara Bucuresti; Altex România; Kaufland; MiniPrix; Otter; Farmec; Pandora Prod; Sephora Cosmetics Romania; Siemens Convergence Creators; Baumit Romania; Ikea Romania; Danone; Vel Pitar;

OTP Bank; Unicredit Leasing Corporation IFN;  Allianz - Tiriac Asigurari SA; Adecco; Darian DRS etc.

S-au abonat, deja, la avocatnet.ro premium: 

Dacă există ceva care te împiedică să te abonezi sau vrei detalii despre abonamentele pentru companii, ne poți contacta la office@avocatnet.ro.

și mulți alții....